Vi har utvecklat belysningsarmaturer i över 30 år

Välkommen till Wega-L, ett familjeföretag med en stolt tradition av att utveckla energieffektiva, stilrena och ljusstarka belysningsarmaturer, lokalt i Halmstad.

Under åren har vi kontinuerligt strävat efter att erbjuda de bästa möjliga belysningslösningarna för att skapa trivsamma miljöer, förbättra produktiviteten och bidra till ökad försäljning i butiksmiljöer. Med våra armaturer strävar vi efter att skapa den perfekta balansen mellan funktionalitet, estetik och energieffektivitet.

Vi är stolta över att erbjuda pålitliga produkter och en förstklassig kundservice för att säkerställa att våra kunder är nöjda och trygga med sina val.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och att vara din pålitliga partner för belysningsarmaturer. Oavsett om du har ett bostadsprojekt, kontor, hotell, butik eller något däremellan, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment, diskutera dina specifika behov eller helt enkelt ta reda på mer om hur vi kan göra dina belysningsprojekt till en framgång.

Tack för att du väljer Wega-L. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa ljusa och inspirerande miljöer!

- Populära produkter -

Solina mini Ø80 LED

Vår storsäljande armatur som snabbt har blivit en favorit bland våra kunder. Med sin eleganta design och höga prestanda passar den utmärkt i en mängd olika miljöer, så som kontor, hotell och butikslokaler.

Alfa LED - storsäljare

Flaggskeppet hos oss på Wega-L. Med en otrolig ljusstyrka i ett kompakt format har den blivit vår storsäljare i butiksmiljöer.