Belysning från Wega-L

Wega-L erbjuder energieffektiva, stilrena och ljusstarka belysningsarmaturer, utvecklade och tillverkade lokalt i Halmstad. Armaturerna monteras efter beställning och kan därför anpassas efter projekt och önskemål, vilket ger en stor portfölj av effekter, styrning, färgåtergivning, färgtemperaturer och spridningsvinklar. I vårt sortiment finns även bland annat LED Paneler, 3-fas skensystem, LED-ljuskällor, LED-strips och ljusstyrningstillbehör.

- Populära produkter -

Solina mini Ø80 LED

Vår storsäljande armatur som snabbt har blivit en favorit bland våra kunder. Med sin eleganta design och höga prestanda passar den utmärkt i en mängd olika miljöer, så som kontor, hotell och butikslokaler.

Alfa LED - storsäljare

Flaggskeppet hos oss på Wega-L. Med en otrolig ljusstyrka i ett kompakt format har den blivit vår storsäljare i butiksmiljöer.

Hyr din LED-belysning utan bindningstid

  • Alfa LED, vit / svart / alu. grå
  • Ingen bindningstid
  • 3 månaders uppsägningstid
  • Faktureras kvartalsvis

 

      

Kontakta oss 

Kundreferenser

- Nöjda kunder är våra bästa säljare -

Add Your Heading Text Here

Vad säger andra om Wega-L?

Butiksinnehavare på Lantmännen:
”Belysningen är jätteviktig och har stor betydelse för hur varorna exponeras och säljs. Nu när vi har led-spotlights i hela butiken, ca 240st, så skulle vi aldrig vilja ha tillbaka lysrören igen. Lysrören skall absolut bytas ut till spotlights, ett enkelt sätt att göra stor förändring i butiken och öka försäljningen”

El-entreprenör:
“Alla våra leveranser och kommunikation har fungerat riktigt bra! Arbetsledaren på plats är väldigt nöjd med att ni ringt och förvarnat, ni är de enda som lyckats med det till detta bygge! Uppskattas verkligen! Tack återigen och må bäst!”

El-entreprenör:
“Tack för grym service Christoffer från start och det bara fortsätter riktigt bra!”

Butiksinnehavare på Lantmännen:
“Vi har det endast på två ställen i butiken, inte hela. Men jag upplever Christoffer som mkt hjälpsam, vi kommer troligen att göra om belysningen i hela butiken till nästa år, och kommer då kontakta dem.”

Grossist:
“Tack för snabb offert!”

Ljusdesigner:
“Tack för snabb hjälp!”

Uppgradera till LED-belysning

Genom att byta ut dina gamla metallhalogen-armaturer till effektiva LED-armaturer från Wega-L minskar drift- och underhållskostnaderna drastiskt. Ofta räknas investeringen hem på mindre än 3 års drift. Dessutom är värmeutvecklingen betydligt lägre från LED-belysningen, vilket minskar lokalens kylbehov. Även eventuell blekning av exempelvis textilier såsom kläder eller möbler uteblir vid byte från metallhalogen till LED. 

Önskar du en Pay off kalkyl för just din anläggning? Hör då gärna av dig till oss med uppgifterna nedan, så återkommer vi inom kort med en kalkyl som jämför drift- och underhållskostnaderna vid uppgradering till LED-belysning.

  • Antal drifttimmar/vecka?
  • Antal befintliga armaturer?
  • Befintlig lamptyp och effekt?
  • Pris/kWh?

 

Låt oss prata belysning!

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina belysningsbehov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Vi är redo att guida dig genom vårt sortiment och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov.