Om oss


Metallbearbetning


Din verksamhet ska utmärkas och förtjänar den bästa belysningen.
Wega-L tillverkar handgjorda belysningsamarturer som är specialanpassade  för ett enda syfte:
att på ett professionellt sätt exponera vad ditt företag har att erbjuda.
Våra produkter består av starkt stål och tålig lack tillsammans med handmonterad elektronik.

Nerver av stål och en vilja av järn skapar hantverk på riktigt.
Att arbeta med metall är en konstform. Utifrån våra ritningar, stansas delarna till armaturen ut ur ett enda stycke stålplåt, för att sedan bearbetas och svetsas. Resultatet blir en solid armartur från Wega-L.

 

 

Det handlar lika mycket om djup som det gör om yta.
Armarturen täcks med ett fint pulver av plast. För att detta ska kunna fästa på stålet så laddas det först med statisk elektricitet. Upphettning i ugn gör att pulvret smälter ihop till en slitstark lack med hög finish. Du kan få precis vilken kulör du vill, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Våra produkter är verktyg för att skapa bästa möjliga exponering, med lägsta möjliga energiförbrukning.
I det skyddande chassit installeras LED-chip, drivdon, kablage, samt reflektor. Tack vare den speciella designen, med tyst passiv kylning, så kan LED-chipet arbeta mer effektivt, utan att behöva mer effekt. Vissa säger att det ligger i detaljerna, vi håller med.

En produkt från Wega-L är till för att hålla.
Vi tar din produkts kvalité på allvar. Alla armaturer genomgår en noggrann kvalitetskontroll. De testas och inspekteras innan de har gjort sig förtjänta av vår kvalitetsstämpel. Som ett slutgiltigt godkännande signerar vår kontrollant produkten.


Tidigare modeller