Vi har utvecklat belysningsarmaturer i över 30 år

Välkommen till Wega-L, ett familjeföretag med en stolt tradition av att utveckla energieffektiva, stilrena och ljusstarka belysningsarmaturer, lokalt i Halmstad.

Under åren har vi kontinuerligt strävat efter att erbjuda de bästa möjliga belysningslösningarna för att skapa trivsamma miljöer, förbättra produktiviteten och bidra till ökad försäljning i butiksmiljöer. Med våra armaturer strävar vi efter att skapa den perfekta balansen mellan funktionalitet, estetik och energieffektivitet.

Vi är stolta över att erbjuda pålitliga produkter och en förstklassig kundservice för att säkerställa att våra kunder är nöjda och trygga med sina val.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och att vara din pålitliga partner för belysningsarmaturer. Oavsett om du har ett bostadsprojekt, kontor, hotell, butik eller något däremellan, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment, diskutera dina specifika behov eller helt enkelt ta reda på mer om hur vi kan göra dina belysningsprojekt till en framgång.

Tack för att du väljer Wega-L. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa ljusa och inspirerande miljöer!

Varför välja Wega-L?

Specialanpassning är standard

De flesta av våra produkter monteras efter beställning, lokalt i Halmstad, och kan därför anpassas efter projekt och önskemål. Detta resulterar i en stor portfölj av effekter, styrning, färgåtergivning, färgtemperaturer och spridningsvinklar. Vi lagerför en majoritet av dessa komponenter och kan därför ofta skicka en monterad armatur redan dagen efter beställning.

Vi är fokuserade och dedikerade

Som ett mindre företag kan vi ge varje kund den uppmärksamhet de förtjänar. Vi brinner för att överträffa förväntningarna och leverera högkvalitativa produkter på rätt plats i rätt tid. Vi strävar alltid efter att tillgodose dina behov fullt ut.

Korta beslutsvägar

Vår storlek gör oss snabbfotade och innebär att vi kan agera snabbt och effektivt för att möta dina behov samt skapa skräddarsydda lösningar som är unika för ditt projekt. Vi har även möjlighet att ta fram nya modeller på förfrågan. Ett par av dessa kundanpassningar har varit så framgångsrika att de idag ingår i vårt standardsortiment.

- Populära produkter -

Solina mini Ø80 LED, vit - Butik. Från Wega-L

Solina mini Ø80 LED

Vår storsäljande armatur som snabbt har blivit en favorit bland våra kunder. Med sin eleganta design och höga prestanda passar den utmärkt i en mängd olika miljöer, så som kontor, hotell och butikslokaler.

Alfa LED, vit i butik. Från Wega-L

Alfa LED - storsäljare​

Vår storsäljande armatur som snabbt har blivit en favorit bland våra kunder. Med sin eleganta design och höga prestanda passar den utmärkt i en mängd olika miljöer, så som kontor, hotell och butikslokaler.