Våra kunder

Vi har efter många års verksamhet skaffat oss en väldigt bred kundbas. Våra kunder är allt från butiksinnehavare, butiksinredare, fastighetsutvecklare, förvaltare till installatörer och grossister. Men vi säljer även till privatpersoner.

Convendum - Framtidens kontorshotell

Convendum väljer kvalitetsbelysning från Wega-L till sina kontorshotell.

Lexington

Vi är oerhört stolta över att ha blivit valda som leverantörer av belysning till Lexington i Norden.

Sportringen

På Sportringen strävar vi efter att förhöja din kundupplevelse genom vår ljusstarka och energieffektiva spotlight, Alfa LED.

- Ett urval av våra kunder -

Vad säger andra om Wega-L?

Butiksinnehavare på Lantmännen:
”Belysningen är jätteviktig och har stor betydelse för hur varorna exponeras och säljs. Nu när vi har led-spotlights i hela butiken, ca 240st, så skulle vi aldrig vilja ha tillbaka lysrören igen. Lysrören skall absolut bytas ut till spotlights, ett enkelt sätt att göra stor förändring i butiken och öka försäljningen”

El-entreprenör:
“Alla våra leveranser och kommunikation har fungerat riktigt bra! Arbetsledaren på plats är väldigt nöjd med att ni ringt och förvarnat, ni är de enda som lyckats med det till detta bygge! Uppskattas verkligen! Tack återigen och må bäst!”

El-entreprenör:
“Tack för grym service Christoffer från start och det bara fortsätter riktigt bra!”

Butiksinnehavare på Lantmännen:
“Vi har det endast på två ställen i butiken, inte hela. Men jag upplever Christoffer som mkt hjälpsam, vi kommer troligen att göra om belysningen i hela butiken till nästa år, och kommer då kontakta dem.”

Grossist:
“Tack för snabb offert!”

Ljusdesigner:
“Tack för snabb hjälp!”

Låt oss prata belysning!

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina belysningsbehov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Vi är redo att guida dig genom vårt sortiment och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov.